Artikler

Kyst

HSLF Kystfiskerne

Kystfiskerne i HSLF er alle aktive kystfiskere, med hang til duften af Waders.

Om termometeret viser -5 eller +15 så er der altid en eller anden der har været på kysten. Vi udveksler erfaringer, rygter og fangst rapporter. Torsdag aften i klubben kan du altid blive opdateret med de sidste rygter om hvor og hvad der fanges.

Det er også torsdag aften vi ud fra weekendens vejrmelding, aftaler hvor vi fisker fredag, lørdag eller søndag. Fælles kørsel aftales ofte, for at reducerer miljøbelastningen, men i høj grad også for at spare og hygge lidt på vejen.

Når det er muligt i april og september aftales også spontane aftenture, direkte fra arbejde, hvor vi kan nå nogle timers fiskeri inden mørket sænker sig.

Vi har med klubbens aktivitetskalender sammensat et bredt program, der med de legendariske Møns ture, giver et godt eksempel på hvad HSLF kan tilbyde. Masser af fisketid, godt kammeratskab, hygge med bål på stranden, samt lidt varmt mad til middag.

Turene i aktivitets kalenderen er blot en lille del af det årlige fiskeri, der er flere der fisker langt over 100 ture årligt.

Spindefisker eller fluefisker er op til den enkelte, vi har for det meste begge stænger med.

Det vigtigste er kammeratskab, hygge, naturen, og så gerne lidt flex på klingen.

Nysgerrig, så er det bare ned i Klubben torsdag aften.

HSLF - Kystfiskerne

kullen august 2007 8 reduceret

Hav

Her kommer beskrivelse af Havfiskerne

oeresund med Nadia 040

Grand Old Senior

Velkommen til Grand Old Senior (GOS)

GOS’erne holder møde i klubhuset hver torsdag fra kl. 09.00 og et par timer  frem. Møderne afholdes som en uformel erfa-gruppe, hvor alle aspekter indenfor lystfiskeri bliver drøftet. Ordet er frit, der skabes kontakter, stemningen er afslappet og hyggelig, og der berettes om det aktuelle fiskeri, afholdte fisketure, grej m.v. Såfremt der er interesse herfor, arrangeres der fisketure.. Klubben har også en rygeovn, hvor årstidens fisk kan blive røget. I klubben cirkulerer der også en frivillig navneliste, hvor man kan lægge  telefonnummer og evt. mailadresse. Påtænker man en individuel fisketur, og gerne vil have en eller to fiskekammerater med, kan disse måske findes i adresselisten

Kontaktperson for yderligere Information:

Per Lund 2837 8599

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

Allan Riboe 

 

                   

Bådene

 

uge 20 pukaviken 2007 6

KDS klubben

 

kdsklogo

Velkommen til

Københavns Døves Sportsfisker Klub

kdsklogo

 

 

 

Døves Sportsfiskerklub`s hjemmeside.
Bestyrelsen har nu en glædelig meddelelse til aktive og passive medlemmer af KDS, at hjemmesiden er kommet i gang nu i øjeblikket.
I er meget velkomne at skrive eller sende indlæg af fiskeoplevelser, ris eller ros osv og evt forslag, om hvordan hjemmesiden skal se ud. Det tager lidt længere tid, før vi er helt tilfredse. I må gerne sende billeder.
I kan også kikke på nyheder fra bestyrelsen, som vi vil arbejde for at informere bedre end at sende de dyre post.

"Sidste nyt" Tryk her #

LINK til KDS hjemmeside her

Historien
Københavns Døves Sportsfiskerklub blev stiftet d.9 marts 1966, og siden har interessen været stor til al slags fisketure, f.eks. hav-ture, medefiskeri, sø, å, sportskast, isfiskeri osv. Den sidste tid havde klubben svært at fange medlemmernes interesse til diverse ture, medlemsnedgang. Så året 2002 blev klubben lagt som en afdeling under Hvidovre Sports ogLystfiskerforening, som har en masse tilbud at kunne tilbyde medlemmer med over 100 fisketure året rundt, og siden har aktivitetet været større, og vi har megen glæde at være sammen med de hørende klubkammerater, og de hørende klubkammerater har også en stor glæde at være sammen med de døve klubkammerater. Vi fungerer helt optimalt, og kommunikationen er ikke et større problem, for de hørende har lært lidt tegnsprog eller kropsprog. Klubaftenerne i HSLF klubhus var der større tilgang af medlemmerne, ca 60-70 % af medlemmerne deltager til diverse møder osv.
Klubben har stadig egen bestyrelse, og afholder et årsmøde ( generalforsamling).
Klubben har en repræsentant i HSLF bestyrelse, som afholder møder 4-5 gange om året, og vi kan følge med under mødet, idet vi har tegnsprogstolke med hver gang.

Møder & Ture
Københavns Døves Sportsfiskerklub mødes den sidste tirsdag hver md i HSLF klubhus til diverse arrangementer i form af foredrag, fluebinding, auktion, loppemarked, grillaften, frit samvær osv.
I kan kikke på aktivetets kalender på HSLF hjemmeside.
Fisketure kan I også læse på aktivetets kalender, tilmelde hos klubbens turleder eller hos Hvidovre Sport.

Fangstrekorder
Se fangst rekorder for Københavns Døves Sportsfiskerklub -> Fangstrekorder * betyder at rekorden tillige er dansk rekord i 2003.
Læs fiskeregler på HSLF hjemmeside, som vi følger med, når I har fanget rekordfisk osv.

Skriv til os
Alle opfordres til at sende indlæg af fiskeoplevelser, ris, ros, ellr forslag til ændringer af siden.
Fat pennen og skriv til os.

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen.

Flere artikler...

 1. Juniorklubben

Underkategorier

 • Hav nyt

  HSLF er en forening med mange Hav fiskere.

  Det primære fiskeri foregår fra bådene i Øresund. Dog laves der hvert år ture til andre vande, se aktivitetskalenderen.

  Om du er til det tunge prikefiskeri, efter de store Torsk, i vinter månederne, eller fladfisk og makrel i sommer og efteråret, har du som medlem i HSLF altid en arrangeret tur hvor du kan møde vennerne.

  Såfremt du har spørgsmål til grej og udstyr besvarer turlederne gerne disse.

  Med fiskehilsner

  Aktivitetsudvalget

   

  oeresund med Nadia 040

   
© ALLROUNDER