Grand Old Senior

Detaljer

   Velkommen til Grand Old Seniors (GOS)hjemmeside

 

GOS’erne har møde i klubhuset hver torsdag fra kl. 10.00 og et par timer frem.

Møderne afholdes som en uformel erfa-gruppe, hvor alle aspekter indenfor lystfiskeri bliver drøftet. Ordet er frit, der skabes kontakter, stemningen er afslappet og hyggelig, og der berettes om det aktuelle fiskeri, afholdte fisketure, grej m.v. Heldigvis er emnerne ikke fisk alene, bl.a. har ”mad og drikke” også en stor plads på møderne.

Klubben er under møderne vært ved en kop kaffe. De enkelte GOS’ere har af og til et franskbrød/dram med, men dette er der ingen faste rutiner for – det er helt frivilligt.

Såfremt der er interesse herfor, arrangeres der fisketure. Sidste tur var med M/S Svend fra Onsevig på Lolland, hvor 8 GOS’ere fangede mange flotte fladfisk. Største fisk var en skrubbe på ca. 1 kg.

Klubben har også en røgeovn, hvor sild og torskefiléter er blevet røget, hvilket var en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

I klubben cirkulerer der også en frivillig navneliste, hvor man kan se telefonnummer og evt.mailadresse. Påtænker man en individuel fisketur, og gerne vil have en eller to fiskekammeratermed, kan disse måske findes i adresselisten.

 

Nærmer oplysninger om GOS’erne kan fås ved henvendelse til:

Allan Riboe

Tlf. 3675 1315, mellem 9:00 – 15:00

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

Allan Riboe 

 

                   
   
© ALLROUNDER